Volg ons op

Patrick Schreven

Werkzaam vanaf 1996 bij Juwelier Optiek Schreven en sinds 2008 eigenaar van Juwelier Optiek Schreven. Patrick is vakbekwaam opticien én gediplomeerd contactlensspecialist sinds 1999. 

Nicolle Nijsen

Nicolle is werkzaam bij Juwelier Optiek Schreven vanaf 1 januari 2009. Nicolle is vakbekwaam opticien én gediplomeerd contactlensspecialist. Samen met Patrick is Nicolle mede-verantwoordelijk voor het optiekgedeelte. 

Judith Cuppen

In februari 2005 is Judith ons team komen versterken. Judith is naast Marion het gezicht in de juwelierszaak. Vanwege haar trouwe dienst is Judith op de hoogte van alle werkzaamheden binnen het bedrijf.

Marion van den Hombergh

Marion werkt vanaf 1991 in de zaak. Ze is hét aanspreekpunt van de juweliersafdeling. In samenspraak met Patrick verzorgt Marion ook de inkoop van alle sieraden en horloges en is ze specialist op het gebied van gedenksieraden.

Farid Mohamadi

Onze nieuwste aanwinst in ons team is Farid. Vanaf 1 januari 2024 is Farid wekelijks bij ons werkzaam. Farid is kwaliteitgeregistreerd optometrist en is werkzaam in het Laurentiusziekenhuis in Roermond. Ruime ervaring dus! Farid zorgt voor een uitgebreide oogscreening, zoals glaucoomcheck, funduscopie en netvliesbeoordeling. Ook voor het beoordelen van staar kunt u bij ons terecht. Verwijzen naar een specialist doen wij rechtstreeks, rekening houdend met korte wachttijden!