Volg ons op

Optiek

Iedere klant heeft z'n eigen identiteit

Het assortiment monturen bij Schreven Optiek varieert van hip/trendy tot retro. En van klassiek tot tijdloos. Minstens drie keer per jaar worden (inter-)nationale beurzen bezocht om de laatste trends in te kopen. Voor elke klant een eigen identiteit. Schreven Optiek: dé opticien in Venlo en omgeving!

Lindberg - TREE Spectacles (NIEUW!) - Caroline Abram - Coblens - Etnia Barcelona - Matttew - Porsche Design - WOOW Eyewear - RayBan  - ECO Eyewear - Serengeti - Esprit - MODO - Johann von Goisern (Heel veel kleur!) - DUTZ - Marc O'Polo 

Maatwerk voor uw ogen

Schreven Optiek is dé opticien voor een leesbril, (multifocale) brillenglazen, lenzen, nachtlenzen, zonnebrillen én ook zonnebrillen op sterkte. En natuurlijk voor het hipste montuur!

U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een GRATIS oogmeting door ons even te bellen of even ons contactformulier op deze site in te vullen. Mochten er onverhoopt oogproblemen zijn die we niet meteen op kunnen lossen of corrigeren, dan kunt u op afspraak terecht bij onze optometrist Farid.

Vanaf 1 januari 2024 is Farid Mohamadi werkzaam bij Schreven Optiek. Farid is kwaliteitsgeregistreerde optometrist en heeft veel werkervaring in het ziekenhuis bij oogheelkunde opgedaan. Hij is op dit moment ook nog werkzaam in 2 ziekenhuizen in Limburg.

Met behulp van een oogscreening met de modernste OCT-scan, kan hij vroegtijdig glaucoom, cataract (staar), oogbeschadigingen en -ontstekingen constateren. Ook funduscopie behoort tot de mogelijkheden. Dit is een screening die noodzakelijk is bij diabetespatiënten. Hiervoor hebben wij wel een verwijzing van uw huisarts nodig. Het is mogelijk dat u doorverwezen wordt naar een oogarts, zónder tussenkomst van een huisarts. Dit zorgt voor verkorte wachttijden!

Schreven Optiek: Leverancier van de beste multifocale brillenglazen !

Schreven Optiek is exclusief dealer van Essilor Varilux XR-Series: dé revolutie op het gebied van multifocale brillenglazen. Geen vervorming, helder zicht en brede kijkzones zorgen er voor dat er een wereld voor u open gaat! We mogen nu officieel zeggen: Varilux XR-Series zijn de beste multifocale glazen ooit!

Schreven Optiek werkt met de meest precieze apparatuur als het gaat om het slijpen van brillenglazen, het testen van uw ogen en het opmeten van uw contactlenzen. Uw kijkgedrag wordt opgemeten met de Visioffice3: hét 3D-instrument voor het aanmeten van uw multifocale glazen.  Zo wordt perfectie bereikt op het gebied van oogzorg.

Op het gebied van contactlenzen volgt Schreven Optiek de nieuwste ontwikkelingen op de voet: silicone hydrogelmaterialen, multifocale lenzen en nachtlenzen worden met precisie aangemeten m.b.v. de nieuwste corneatopograaf. Het gaat immers om úw ogen.

Goed om te weten: wij declareren rechtstreeks bij uw zorgverzekering en verrekenen de vergoeding meteen op uw factuur. Wij kunnen u van tevoren precies zeggen hoeveel u vergoed krijgt. Schreven Optiek is gevestigd in Velden (gemeente Venlo) en is vrij toegankelijk (gratis parkeren voor de deur!).

Schreven brillen wand optiek