Volg ons op

Optiek

Schreven optiek uw opticien in Venlo e.o.!

Iedere klant heeft z'n eigen identiteit

Het assortiment monturen bij Schreven Optiek varieert van hip/trendy tot retro. En van klassiek tot tijdloos. Minstens drie keer per jaar worden (inter-)nationale beurzen bezocht om de laatste trends in te kopen. Voor elke klant een eigen identiteit. Schreven Optiek: dé opticien in Venlo e.o.!

Lindberg - Etnia Barcelona - Matttew (Nieuw!) - WOOW Eyewear - MonkeyGlasses - RayBan  - ECO Eyewear - Serengeti - Esprit - MODO - Johann von Goisern (Heel veel kleur!) - DUTZ - Marc O'Polo - Monoqool (3D-geprinte monturen) - MarcCain

 

Maatwerk voor uw ogen

Loop vrijblijvend binnen voor een GRATIS oogmeting en laat u adviseren door onze oogspecialisten. Onze gediplomeerde (MBO-) optometristen kunnen aan de hand van een oogscreening met de modernste apparatuur vroegtijdig cataract (staar), oogbeschadigingen en -ontstekingen constateren. Indien nodig kunnen wij d.m.v. korte lijnen doorverwijzen naar een huisarts/oogarts.

Schreven Optiek is de opticien voor een leesbril, (multifocale) brillenglazen, lenzen, nachtlenzen, zonnebrillen én ook zonnebrillen op sterkte.

Schreven Optiek is exclusief dealer van X-Series: dé revolutie op het gebied van multifocale brillenglazen. Geen vervorming, helder zicht en brede kijkzones zorgen er voor dat er een wereld voor u open gaat!

Schreven Optiek werkt met de meest precieze apparatuur als het gaat om het slijpen van brillenglazen, het testen van uw ogen en het opmeten van uw contactlenzen. Uw kijkgedrag wordt opgemeten met de Visioffice2: hét 3D-instrument voor het aanmeten van uw multifocale glazen.  Zo wordt perfectie bereikt op het gebied van oogzorg.

Op het gebied van contactlenzen volgt Schreven Optiek de nieuwste ontwikkelingen op de voet: silicone hydrogelmaterialen, multifocale lenzen en nachtlenzen worden met precisie aangemeten m.b.v. een corneatopograaf. Het gaat immers om úw ogen.

Sinds kort declareren wij rechtstreeks bij uw zorgverzekering en verrekenen de vergoeding meteen op uw factuur. Wij kunnen u van tevoren precies zeggen hoeveel u vergoed krijgt. Schreven Optiek is gevestigd in Velden (gemeente Venlo) en is vrij toegankelijk (gratis parkeren voor de deur!).